Svengelskans högborg

Svengelskans högborg

- in Morrhoppan
1
@Lundagård

Workshops, papers och hand-outs. Lunds universitet har länge varit svengelskans högborg i södra Sverige. Men frågan är om inte företagsekonomiska institutionen tar något slags pris: Take home tentamen.

Slogan för Lunds sommar-Penthouse: ”Nu även med 87:or.” Det klart tänkta bör ibland vara det dunkelt sagda, råder Morrhoppan.

Lunds malligaste studenttidning brukar alltid skjuta rygg när delar av läsekretsen ber om mingelbilder. Men eftersom sommaren nu är slut nedlåter Morrhoppan sig i alla fall till att tipsa om var dylikt återfinns. Svensk damtidning (hon såg den hos frisören) ägnar i nummer 20 ett helt uppslag åt AF:s vårbal: ”Talen sprudlade ur fuktade strupar och wienervalsen tråddes på AF:s knarrande parkett”. Borgen har aldrig tett sig mer glamourös.

Facebook Comments

1 Comment

  1. ”Nu även med 87:or.” Kan ju tolkas på mer än ett sätt…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like

Deficiencies regarding Studentkortet’s Handling of Personal Information Revealed

A few presses of a button. More than