Ny novischbloggare på lundagard.se

- in Nyheter
@Gustaf Eriksson

Overaller, phös och en massor av lustiga vanor. Om det är förvirrande att komma som ny student till Lunds universitet är det sannolikt extra kaosartat att vara nolla på LTH. Nils Bendt delar med sig av sina erfarenheter på Novischbloggen.

Vad är det egentligen som är så speciellt med sjön Sjön? Vad är grejen med att byta overalldelar med varandra? Hur är egentligen att ha hela dagar späckade av föreläsningar och laborationer? Det och mycket annat kommer nyblivna teknologen Nils Bendt resonera om när han gör sociologistudenten Maria Berg sällskap på Lundagårds novischblogg. 21-årige Nils kommer från Linköping och läser ekosystemteknik. I veckan kommer han bland annat att berätta om förberedelserna inför helgens höjdpunkt: Regattsöndagen. Då kommer Nils sektion, w-sektionen, att utkämpa ett vilt sjöslag mot LTH:s andra sektioner. Bloggen hittar du här.

Följ Bytisbloggen också

Du har väl förresten inte missat Lundagårds internationella blogg? Där berättar Serdar Cakan, som kommer från Turkiet, och amerikanska Jonna Tsai om sina upplevelser i den helt nya staden Lund. Bytisbloggen hittar du här.