Julkalender: 3 december

- in Julkalender
@Lundagård

Studentvärlden är ingenting utan de personer som sliter och släpar för att få allt att gå runt.

Varje dag ända fram till julafton ger Lundagård dig en intervju med en ny profil.

Bakom andra luckan finns Linda Nilsson, idrottsansvarig på Wermlands nation och en av arrangörerna bakom nationsturneringen Megamix som går av stapeln i morgon, lördag.

Hur har du laddat upp?

– Jag har mest gjort sådant som att trycka upp spelscheman och träffa folk för att fixa saker. Wermlands lag har nog inte heller tränat så mycket tillsammans, men det har varit mycket individuell uppladdning. Vi kom näst sist förra året, så jag hoppas att det går bättre i år.

Vad kommer du minnas starkast från 2010?

– Karnevalen, tror jag. Det var festerna före och efter på Victoriastadion som var roligast. Då var stämningen väldigt god och man träffade många som man kände.

Hur ska du fira jul?

– Det blir hemma hos mina föräldrar, med massor av mat. Lite plugg lär det nog bli också, för jag pluggar juridik och har tenta i början av januari.

Vilken låt lyssnar du mest på nu?

– Jag vet inte riktigt. Men den bästa låten för att ladda upp inför Megamixen är utan tvekan Don’t stop med now med Queen.

Vilket är ditt favoritklipp på Youtube?

– Jag är aldrig inne på Youtube, så jag har ingen favorit. Jag har helt enkelt inte tid med det. När jag surfar blir det nästan bara Facebook och mejl.