Häng med höstens bloggare

- in Nyheter
@Lundagård

Hur är livet som 40-årig student, hur är det att vara mentor och mentee? Detta och mycket mer kan du läsa om på några av höstens bloggar på Lundagard.se

Höstens bloggare.
Höstens bloggare – Lin Hjorth, Jane Dinh och Suzanna Törnroth.

Studentlivsbloggen kan du följa med Lin Hjorth, 40, som går in på sin tredje termin på Beteendevetenskapliga programmet. Med henne bakom tangenterna får du hänga med i pusslet mellan dagishämtningar, plugget och extrajobbet som redovisningskonsult.

– Jag vill försöka koppla plugget i exempelvis sociologin till min verklighet. Det blir mycket lite traditionellt studentliv och istället mer funderingar från min vardag, säger Lin Hjorth.

Livet i mentorsgruppen

Hur är det egentligen att vara mentor och mentee, ny internationell student på Lunds universitet? Suzanna Törnroth håller koll på sina nya studenter som mentor och dokumenterar vilka upptåg som hon och sina mentee’s hittar på. Jane Dinh arbetar istället bakom kameralinsen och följer med sin grupp nummer 8.

– Jag har tidigare varit utbytesstudent här, men nu är jag här som masterstudent, så det ska bli kul att än en gång hänga med runt i Lund som mentee, säger Jane Dinh.

Uppsatsångest på Svalbard

Om du inte redan spanat in den, så häng med till Svalbard med Anton Pilotti och Daniel Norbäck på uppsatsbloggen. De har precis landat på ön och inleder deras tvekamp Svalbardspelen i dagarna.

Uppsatsbloggare-1