Hurra!

- in Novischbloggen

Jag har suveräna nyheter att berätta om för er. Jag har vetat om detta ett tag men har helt glömt av att berätta det för er som följer denna blogg. Ni kommer knappt tro mig men ….

.. för några veckor sedan, blev jag uppringd av en av Lunds Universitets allmänna studie- och karriärsvägledare. Samma dag hade jag skrivit om att jag behövde prata med en studievägledare, så när denna kvinnan ringde snurrade tankar som exempelvis ”har hon läst min blogg och tänkte vara schysst, och ge mig lite vägledning via telefon?” (Såhär i efterhand känns den tanken inte rimlig överhuvudtaget, haha!).

Det var långt ifrån det verkliga skälet till varför hon ringde mig. Hon berättade för mig att hon hade blev tipsad om denna bloggen, och att hon hade varit inne och kikat och var därefter tvärsäker på att hon ville att jag skulle agera som studentambassadör för Lunds Universitet, under informationsdagen om högskolestudier för kursdeltagare på folkhögskolor i Skåne. Min uppgift skulle då vara att prata om mig själv och min väg till universitetet i en kvart, och även finnas till hands för att prata med studenterna. Jag tackade givetvis ja!

Men alltså fattar ni grejen?! Jag, Tanja, färskingen av färskingar blev tillfrågad att vara en studentambassadör för Lunds Universitet. Och jag alltså ska prata om mig själv inför c:a 200 folkhögskolestudenter. Hur sjukt är inte det? AAH!

Denna informationsdag är om 2 dagar. Jag ser så otroligt mycket framemot den. Det kommer till att bli en fantastisk upplevelse!

Avslutningsvis, vill jag bara skriva ..

”I’M SO EXCITED AND I JUST CAN’T HIDE IT! I’M ABOUT TO LOSE CONTROL AND I THINK I LIKE IT!” #carltondans

T.

ps. go tanja go tanja go tanja