Nu ska det bli röj

Nu ska det bli röj

- in Bildspel, Studentliv
0
Axel Ekman renoverar förra årets planer samt bygger en ny, gänget bakom F1 röj har hållit på sen nollningen slutade i början på oktober. "Det är roligt att det kommer så mycket folk utifrån, då vi kan blanda studentkulturerna från alla lärosäten."

300 tillresta tävlande, hundra rutor och många dolda bomber. På torsdag drar F1- röj igång på Lunds tekniska högskola. 

Vad är det som lockar studenter från tekniska högskolor runt om i hela landet till Lund i helgen? Jo, en 25 kvadratmeter stor plan med dolda bomber och en kamp om att finna flest minor innan det andra laget.

Det är vad F1- röj, Teknologkårens fullskaliga ”minesweeper” tävling, utlovar. Lundagård hängde med i de sista förberedelserna innan Lund invaderas av uppskattningsvis 300 gäster från hela landet under torsdagen.

Liknande tävlingar där teknologstudenter bjuder in sina kollegor har gjort succé på flera av de andra lärosätena, men det var först förra året som Lund startade en egen motsvarighet. Tävlingen är inte bara öppet för teknologer utan för alla studenter, och kampen avgörs på lördag på mattehuset.

About the author

Jens Hunt
Lundagårds bildchef sedan hösten 2013. Aktiv på tidningen sedan 2011.

Facebook Comments

0 Comments

  1. Vart har ni fått kondomerna ifrån? Vi på Kondomtorget vill gärna sponstra studentverksamheten i Lund (vi är själva studenter i denna vackra stad)! Hojta till om ni skulle behöva fler kådisar nu eller någon gång i framtiden. (:

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like