Lyrisk inför nästa kurs!

Lyrisk inför nästa kurs!

- in Novischbloggen
0

Jag sitter för tillfället och läser igenom litteraturlistan, läsanvisningarna, schemat, instruktionerna för gruppuppgift (paper) inför kommande kurs. Jaa, ni läste rätt! Jag ska äntligen få skriva en paper. Hitintills har jag bara haft salstentor så detta har jag sett framemot. Jag känner mig överlycklig över att få examinera på ett annat sätt och att äntligen få skriva lite mer. Papers är underbara. Ända sedan jag lärde mig att skriva en på Kvarnby Fhsk, har jag älskat det. Således känner mig utomordentligt pepp inför den nya kursen som startar imorgon. Högre studier är awesome!

T.

Facebook Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like

Inget åtal mot tidigare chef på Akademiska hus

I april förra året rapporterade Lundagård att en