Farväl novischbloggen, Hej studentlivsbloggen!

Farväl novischbloggen, Hej studentlivsbloggen!

- in Novischbloggen
0

Efter ha skrivit novischblogg i c:a 6 månader tar jag nu farväl av den. Varför? Jo, för att efter första kursens avslut alltså efter den sista tentan, började jag känna att något hade förändrats. Jag. Jag har förändrats. Jag är inte färskingen utav färskingarna längre. Jag har lärt mig att dansa de första grundläggande stegen i högskolevalsen. Jag kommer säkerligen att stöta på fler steg i denna underbara vals, jag tvivlar dock på att de kommer vara lika omvälvande som de absolut första var. De där första, osäkra och vacklande stegen har tagits och kommer aldrig mer åter tas, inte på samma sätt iallafall.

Jag är inte längre novisch. Nej, jag är inte längre novisch och inte skall väl en som inte är novisch leda novischbloggen här på Lundagård, inte? Nej, det går ju inte. Nej, minsann jag får dra vidare och destinationen är Studentlivsbloggen som går att finna på följande länk – http://studentliv.lundagard.se/ . Där kommer jag skriva utifrån ett bredare perspektiv. Jag kan komma till att skriva om allt från livets mest triviala ting, till att diskutera kontemporära problem och uppståndelser som jag anser bör belysas.

Vi ses där!

T.

Facebook Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like

Kritik mot hantering av fusket på högskoleprovet

Förra helgen skrevs högskoleprovet av tiotusentals. Lunds universitet