Ett helsicke i taget

- in Nyheter
@Carl-Johan Kullving

Det är mycket som händer just nu.

Jag inledde arbetsveckan ganska lugnt och stilla. Ett träd fälldes i parken Lundagård, det fanns nytt kaffe på redaktionen och en medarbetarintervju blev inbokad. Kenneth och Annika var lediga eftersom de redigerat tidning under helgen och var megatrötta efter det.

Själv spenderade jag dagarna med att uppdatera hemsidan, planera krönikörscheman och jaga medarbetare. På tisdag kväll fick jag reda på att min kollega Kenneth spelat en tuff fotbollsmatch och lyckats skada korsbandet i ena knäet. Tydligen gör det förbannat ont att gå och eftersom vi nog har en av Lunds mest otillgängliga arbetsplatser så är det lite osäkert om huruvida han kan komma till jobbet eller inte den kommande månaden. Därför hoppas vi alla på ett snabbt tillfrisknande!

Under tiden har jag och Annika fortsatt att ha möten med studentrepresentanter i Lunds studentvärld. Häromdagen åt vi frukost med Samhällsvetarkåren och i förrgår var vi på Kuratorkollegiets förmöte och presenterade oss och svarade på frågor. De flesta av nationerna ska komma och dricka kaffe hos oss i tornet nu i september, så förhoppningsvis blir det mer tvåvägskommunikation då.

Om en timme blir det till att träffa Helsingborgsföreningen Agora i Villan i centrala Helsingborg. Senast jag var där var vid förra millenieskiftet och då hyste byggnaden Helsingborgs Kommunala Musikskola. Ska bli kul och se hur mycket som förändrats på lite mer än tio år.

Senare ikväll blir det releasefest för nummer 6/2013, som kom till AF-borgen igår. Det mesta i trycket ser ut att ha gått bra, även om vi har upptäckt mindre slarvfel. Hoppas ni läsare ska gilla det!

Det är som sagt mycket som händer nu. Mn då gäller det att resonera som Jan Eliasson: ”Ett helsicke i taget, för då blir mer gjort”.

Vid rodret

/ Carl-Johan