Fullt ös på Foodstock

Lördagskvällen är ett faktum. Lundagård tog tempen på Foodstockområdet.

– Karnevalen har varit väldigt rolig än så länge. Joachim Garraud på Malmö nations karneval var riktigt bra. Imorgon ska vi jobba på Malmö nation, det lär bli riktigt bra dag, säger Alexander.
– Karnevalen har varit väldigt rolig än så länge. Joachim Garraud på Malmö nations karneval var riktigt bra. Imorgon ska vi jobba på Malmö nation, det lär bli riktigt bra drag, säger Alexander.
– Det är riktigt bra med folk här och en riktigt bra grej. Men det här är inte så stort i Uppsala, man borde marknadsfört det mer, säger Fredrik som är på besök från Uppsala.
– Det är riktigt bra med folk här och en riktigt bra grej. Men det här är inte så stort i Uppsala, man borde marknadsfört det mer, säger Fredrik som är på besök från Uppsala.
– Foodstock och hela karnevalen är riktigt bra. Vi har sett kabarén idag vilket var toppen. Imorgon ska jag se tåget och kanske något mer nöje, säger Ronja Keln.
– Foodstock och hela karnevalen är riktigt bra. Jag har sett kabarén idag vilket var toppen. Imorgon ska jag se tåget och kanske något mer nöje, säger Ronja Keln.
– Jag har träffat och hängt med kompisar. Jag är här mycket för musiken, säger Anna Feht.
– Jag har träffat och hängt med kompisar. Jag är här mycket för musiken, säger Anna Feht.
Några gillar musiken vid Lilla scenen är Eva Bengtsson (t.v.) och Anita Haraldsson. – Vi har varit här sedan vi var studenter. Min första karneval var 1974, och jag har varit här nästan varje gång, säger Eva Bengtsson. – Karnevalen 1982 var riktigt bra, säger Anita Haraldsson. Vad tycker ni om årets karneval? – Kabarén är fantastisk! Jag ger den högsta betyg. Revyn och Cirkusen var också bra, säger Eva Bengtsson. – Nu får vi se vad som händer ikväll. Imorgon blir det Showen och Discoteka Yugostyle, säger Anita Harladsson. – Ja, Discoteca är riktigt bra! fyller Eva Bengtsson i. Vad tyckte ni om karnevalståget? – Jag jobbade idag, så jag ska försöka se det imorgon, säger Anita Harladsson. – Bikers var bäst! De som körde motorcykel med toalettstolarna, de var allra bäst, säger Eva Bengtsson.
Några gillar musiken vid Lilla scenen är Eva Bengtsson (t.v.) och Anita Haraldsson.
– Vi har varit här sedan vi var studenter. Min första karneval var 1974, och jag har varit här nästan varje gång, säger Eva Bengtsson.
– Karnevalen 1982 var riktigt bra, säger Anita Haraldsson.
Vad tycker ni om årets karneval?
– Kabarén är fantastisk! Jag ger den högsta betyg. Revyn och Cirkusen var också bra, säger Eva Bengtsson.
– Nu får vi se vad som händer ikväll. Imorgon blir det Showen och Discoteka Yugostyle, säger Anita Harladsson.
– Ja, Discoteca är riktigt bra! fyller Eva Bengtsson i.
Vad tyckte ni om karnevalståget?
– Jag jobbade idag, så jag ska försöka se det imorgon, säger Anita Harladsson.
– Bikers var bäst! De som körde motorcykel med toalettstolarna, de var allra bäst, säger Eva Bengtsson.

Text: Carl-Johan Kullving
Foto: Jonas Jacobson