Hallå där! Hur känns det att karnevalen är över?

Hallå där! Hur känns det att karnevalen är över?

Hundratals karnevalister ägnar måndagen åt att  städa upp efter helgens Lundakarneval. Lundagård kollade av stämningen dagen efter karnevalen.

Karin Gershagen, Kabarén. – Det är jättetråkigt att det är över. Jag har spenderat så otroligt mycket tid med Kabarén sen årsskiftet. – På vår sista föreställning igår satt vi i ledningsgruppen och grät för att det är slut.
Karin Gershagen, Kabarén.
– Det är jättetråkigt att det är över. Jag har spenderat så otroligt mycket tid med Kabarén sen årsskiftet.
– På vår sista föreställning igår satt vi i ledningsgruppen och grät för att det är slut.
Mattias Cerdic, Shoppen. – Det har varit en fantastisk helg. Så otroligt glad stämning och alla besökare har varit så glada.  – Jag är ledsen, men jag har inget specifikt bästa minne. Allt flyter samman nu. Allt har varit så bra.
Mattias Cerdic, Shoppen.
– Det har varit en fantastisk helg. Så otroligt glad stämning och alla besökare har varit så glada.
– Jag är ledsen, men jag har inget specifikt bästa minne. Allt flyter samman nu. Allt har varit så bra.
Ylva Lidin, Krogen – Det är så tråkigt att det är slut när man har jobbat så hårt med det hela våren. Det känns lite tomt. – Att få vara med mitt köksteam och jobba på krog Thyme travel är nog ett av mina bästa minnen från helgen. Och så var det så härligt med alla soltimmarna i lördags. – Nu ska vi städa under måndag och tisdag. Jag jobbar extra och måste plugga, men jag ska vara här och hjälpa till så mycket jag hinner.
Ylva Lidin, Krogen
– Det är så tråkigt att det är slut när man har jobbat så hårt med det hela våren. Det känns lite tomt.
– Att få vara med mitt köksteam och jobba på krog Thyme travel är nog ett av mina bästa minnen från helgen. Och så var det så härligt med alla soltimmarna i lördags.
– Nu ska vi städa under måndag och tisdag. Jag jobbar extra och måste plugga, men jag ska vara här och hjälpa till så mycket jag hinner.
Jonatan Nordqvist, Tältsektionen. – Det är riktigt tråkigt att det är över. Det blir tillbaka till verkligheten, liksom. – Hela lördagen var så otroligt bra. Bra stämning hela dagen och fint väder. – Nu slänger vi skräp från tältet och strax ska någon komma och hämta golvet vi använde i tältet. Imorgon ska tältet rivas.
Jonatan Nordqvist, Tältsektionen.
– Det är riktigt tråkigt att det är över. Det blir tillbaka till verkligheten, liksom.
– Hela lördagen var så otroligt bra. Bra stämning hela dagen och fint väder.
– Nu slänger vi skräp från tältet och strax ska någon komma och hämta golvet vi använde i tältet. Imorgon ska tältet rivas.
Cecilia Lutz, Tombolan. – Väldigt trist att karnevalen är över, men det har varit en kul helg. Vi har fått en så bra gemenskap. – Jag hann se några av de stora nöjena under karnevalen. Revyn var jättebra, och Dansen tyckte jag också var jättebra.
Cecilia Lutz, Tombolan.
– Väldigt trist att karnevalen är över, men det har varit en kul helg. Vi har fått en så bra gemenskap.
– Jag hann se några av de stora nöjena under karnevalen. Revyn var jättebra, och Dansen tyckte jag också var jättebra.

 

Text: Carl-Johan Kullving
Foto: Jonas Jacobson

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like

Från barneval till general

Freja Davidsson Bremborg är Lundakarnevalens general 2018. Under