Att ligga i Lund

- in Nyheter

Det första inlägget i en blogg är ett sådant man hoppas att ingen någonsin ska läsa för det är liksom där man måste erkänna att man anser sina tankar och sitt liv vara intressant nog att beskriva för internet. Därför skippar vi det hela och går direkt på andra inlägget. På så vis blir det anonymt och spännande, lite som att gå på tinderdejt med någon som bara har suddiga selfies på sin profil. Istället tänkte jag berätta något om dig. Baserat på mycket ovetenskaplig forskning har jag nedan sammanställt en lista på hur sättet du sover på kan sammankopplas med din personlighet. Läs och lär dig sanningen om dig själv.

Du sover på rygg: Du vet vad som är bäst för din rygg och din dygnsrytm. Du tackar säkert nej när någon bjuder på en extra kaka.

Du sover på mage: Du är en sådan där som däckar direkt och glömmer att dricka vatten innan du går och lägger dig efter en utekväll. Å andra sidan har du massa karma från att ha skrivit ångestfyllda bakisanekdoter på jodel.

Du sover på din kompis soffa: Du är en av alla de som pendlar ifrån Malmö/Helsingborg/Hässleholm/något annat avlägset nationslöst ställe och som alltid säger ”nej det är lugnt att inte bo i Lund man kan ändå njuta av studentlivet fullt ut”. Ställ dig i kö i AFB och sluta cockblocka dina vänner.

Du sover inte: Mellan förfester, tentor, efterfester och omtentor går det helt enkelt inte att boka in en dejt med sängen. Istället spenderar du en förmögenhet på kaffe eller varför inte koffeintabletter, de går fortare att svälja. Sova kan du göra när du är död. Eller i alla fall när du tagit ut din examen.

Du sover på nation: Nej det gör du inte. Inga öronproppar i världen kan stänga ute dunkandet från klubben nedanför.

Lärorikt och sanningsenligt eller hur? Vill du fortsätta ta del av denna superba typ av textbaserad underhållning? Klart du vill! Fortsätt läsa Lundagårds studentlivsblogg, nya inlägg kommer upp flera gånger i veckan (det är en approximering, inget löfte)!

XOXO,

Linna Fredström

——-