Dag 2: Upright-lördag

- in Nyheter

Nästa dag. Märta igen. Uprightutbildning kl 09. På en lördag. Tur att fredagskvällen var lugn med blues och jazz på Malmöfestivalen. Måste ha kaffe. Bara jag och en annan från kårstyrelsen här. Ordförande bor långt borta och har bilproblem. Flashbacks till när jag jobbade som interaktionsdesigner med liknande system i Stockholm.

Mår dåligt. Detta system är sämre än mitt. Mår lite bättre. Ordförande dyker upp. Ser trött ut. Orolig över att hon redan håller på att gå in i väggen. Äntligen rast. Kaffe på Café Italia. Bra pris. Billigare än på Café Athen. Vi brukade alltid gå dit när vi pluggade på Kungshuset. Utbildningen ska hålla på till kl. 14. Kul, vi får prova att logga in och göra saker. Sök upp ditt personnummer. Inga träffar. Ordförande söker upp mitt personnummer i det riktiga systemet. Inga träffar. Systemet kraschar. Utbildningen avslutas 3 timmar tidigt. Går fram till Märta. Jag finns inte. Problem. Märta ser ut som att hon har lite ont på insidan. Går hem.

Hemma. Förbereder för möte med Lundagård. Jag och min rummis, Lukas, håller på med ett projekt inom AF. Studio AF. Hoppas att vi får pengar till att göra det. Rörlig bild. YouTube. Behöver kameror, ljudutrustning, programvara, datorer och sånt. Dyrt. Kul.

tobbeblogg2-IMG_2989-(TB)