Gratis kaffe. Trevligt sällskap.

Gratis kaffe. Trevligt sällskap.

- in Insyltad överallt
0
Gammal nationsräv

Pillar med mitt masterarbete. Axel är sjuk, så vi tar en veckas träningsuppehåll. Hämtar lite paket med vintage-prylar jag budat hem från England på eBay. Jag och Lukas förbereder lite saker för Studio AF. Bland annat ett mail vi ska skicka ut till alla som skrev upp sig på Hälsningsgillet. Har också någon sorts föreläsning.

Kommer hem från plugget och går raka vägen in på nationen. Det är min sista inskrivningsdag. Inga konstigheter. Gratis kaffe. Trevligt sällskap. Lukas kommer förbi och vi fixar mer med Studion. Innan jag går bestämmer jag mig för att hacka Upright. Vid det här laget finns jag i systemet. Jag kan dock inte logga in. Jag byter mitt lösenord med hjälp av nationens inloggning. Det fungerar. Jag loggar in och betalar räkningen. Plötsligt känner jag en annan närvaro. Dock inte en fysisk sådan. Jag förmodar att det är Märta som pustar ut. Äntligen är jag med i Studentlund igen.

Gammal nationsräv
Gammal nationsräv

Facebook Comments

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may also like

Lundagard.se tar jullov

Precis som övriga studentlivet tar Lundagård nu juluppehåll.