Lördagskväll

- in Nyheter

Sitter ensam och tittar på Postkodsmiljonären denna lördag. Är helt slut efter en hektiskt vecka med mycket plugg, svåra beslut och igår firade vi en kompis som fyllt år i Malmö. Slog mig att jag kanske ska ge en kortare beskrivning om mig själv.

Jag är en snart 24 årig tjej som läser min kandidatkurs under hösten. Ursprungligen är jag från Vellinge, en tråkig håla utanför Malmö, som var ett relativt mysigt ställe att växa upp på. Efter jag tog studenten var jag ute och reste i Asien med två bästisar i några månader, vilket är det absolut roligaste minnet jag har. Efter att ha jobbat lite och försökt testa lyckan i Barcelona, vilket inte gick superbra, så började jag plugga medie- och kommunikationsvetenskap i Lund våren 2013. Först var drömmen att arbeta som journalist eftersom jag alltid älskat skriva, men nu är drömmen att arbeta som PR-konsult. Tror jag.. Det fina med MKV är att man bygger sin egen kandidat, så utöver mitt huvudämne har jag läst projektledning, psykologi, modevetenskap och lite ekonomi och statsvetenskap på mitt utbyte förra terminen i Birmingham.

Birmingham är för övrigt den absolut mest deprimerande staden jag varit i, (länk: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/britains-most-depressing-city-to-live-1135679) så även om jag är glad att jag varit på utbyte så satt jag mest och längtade hem under tiden jag var där. Dessutom var det mögel på väggarna i mitt rum.

Hur som haver så är jag i alla fall inne på mitt tredje år och troligen sista termin i Lund, vilket känns skönt och lite nervöst. Det har varit otroligt kul att plugga här på alla sätt och vis, och några av de bästa människorna i mitt liv har jag träffat här. Så grattis till alla nya studenter som valt Lund 🙂

När jag inte pluggar eller jobbar så tycker jag om att träna, jag springer mycket eller går promenader som min beskrivning avslöjar. Jag tycker även om att äta mat (som jag inte själv lagar eftersom jag verkligen suger på matlagning), sova, läsa, se på film och basta. En annan sak jag tycker om är att googla på saker.

 

Nu ska jag fortsätta njuta av min inspirerande lördagskväll.