Ett historiskt misstag

Ett historiskt misstag

Besvikna, ledsna och förbannade.

Det är så tungt och svårt att ha 70 ideella medarbetare som vill utveckla och skapa Sveriges bästa studenttidning en dag som denna. Det är så tungt och svårt att vi framöver ska ägna dagarna åt att skära ner i vår verksamhet, minska vår bevakning och sluta ha möjlighet att ta in fler medarbetare. Det är så tungt och svårt att ha ägare som aldrig lyssnar.

För en liten stund sedan inledde Lunds universitets studentkårer Operation Nedmontera Lundagård. I juni 2015 blir antalet redaktörer på Lundagård två istället för tre. Konsekvensanalysen av vad det innebär skippade de att diskutera.

/Annika, redaktör

 

Facebook Comments

6 Comments

 1. Låter gott. Och intressant. Men hur kommer det sig att du läser Marx på engelska (av alla språk)?

  1. Lin Hjorth

   Ja varför läser vi Marx på engelska, vilken bra fråga! Det borde ju rimligtvis vara på tyska. Men det kan jag ju inte så varför inte svenska? Hm, det ska jag tänka på tills nästa gång, tack!

   1. Ingen orsak. Tack själv för en bra blogg. Får man tipsa om en bra bok av en sociolog i gengäld? Fick nyligen kännedom om boken/författaren via ett radioprogram och nu håller jag på och rekommenderar den till alla jag känner (och inte känner, tydligen). Grejjen med boken är att den beskriver något som jag upplevt som så självklart hela mitt vuxna liv men som få andra tycks ens höjja på ögonen åt; kortfattat det att effektivisering genom teknik borde leda till mindre arbete och ökat välstånd – inte till ”arbetslöshet” och ökade klassklyftor.

    Tänkte att av dina inlägg att dömma så kanske den kan falla dig i smaken. Om du nu inte redan känner till den här boken alltså.

    ”Arbetssamhället” av Roland Paulsen är mitt tips! (End plug.)

 2. I agree with your tips and I got more information 

 3. This is my first visit on this site and it’s great for me to know about this type information. So keep posting this type of articles.

 4. First, I have to say Valborg is amazin with good weather, awful with bad, hahahaha

  My opinion is that a lot of Swedish people have some kind of different chemical in their body, they can drink much more than, at least, Spanish peopel. And I don’t know if they don’t realize that they become sad. It is sad when they pee in front of everyone. It is sad when they forget all their things, including real bbq and radios, because they were so drunk. Is sad when they don’t remember anything. It is sad with fights and even more with rapes.

  Still, most of the people is still normal when drunk, and outdoors parties are nice. And when there is music and people dance, swedish parties are the best. But yes, I’m too old for this ridiculous parties! hahaha

Comments are closed.

You may also like

Forskarby på frammarsch

Lunds universitet planerar att bygga en mötesplats för