Palawan, Filippinerna

Palawan, Filippinerna

- in Bytisbloggen, Shanghai
Kommentarer inaktiverade för Palawan, Filippinerna

Hej!

Igår natt kom vi hem från vår resa till Palawan i Filippinerna. Det var en underbar resa och jag längtar tills jag kan åka tillbaka till Filippinerna igen! Vi badade i vattenfall, besökte fantastiska öar, snorklade och åt god mat.

Nästa vecka börjar mina ”final exams”. Därför måste jag försöka bli klar med alla mina inlämningar innan mina tentor. På lördag ska jag och en kompis ha en födelsedagsfest (vi fyller år i veckan) vilket kommer blir väldigt kul! Förhoppningsvis är det bra väder i Shanghai så att vi kan vara ute på takterrassen.

20140527-073118.jpg

20140527-073310.jpg

20140527-073537.jpg

Facebook Comments

You may also like

Stora prisskillnader på Skånetrafikens biljettpriser – men billigast åker du som student

I en undersökning utförd av HD och Sydsvenskan