Dag 10: Affischeringen av domedagslabyrinten

Dag 10: Affischeringen av domedagslabyrinten

- in Insyltad överallt
Kommentarer inaktiverade för Dag 10: Affischeringen av domedagslabyrinten

En annan grej man måste göra som tjänsteman är att affischera. Som tur är så är det jag som har gjort affischerna. Det gör det lite roligare. Som otur är får jag i uppdrag att affischera LTH och norra fäladen.

Kämnärs. Andra sidan stan. Regnar nästan, men jag klarar mig. Lyckas navigera igenom hela Delphi för att hitta de två affischeringsställena. Känner mig som Pac-Man. Till kemicentrum (KC). Går in vid ingång E. Måste hitta ingång A. Vandrar genom oändligt oinspirerande korridorer. Det enda jag kan tänka på är hur stor del av Lund som skulle försvinna om KC exploderade. Måste ut ur denna. Var är ingång A?! Ah, en vän! Frågar var ingång A är. Jag är tydligen vid ingång A. Utmärkt. Bara att sätta upp lite affischer och sen kan jag dra härifrån för gott. Springer omkring febrilt och letar efter en tavla att klabba upp affischerna på. Vad tusan. Ser en poster för Wermlands sväva vid väggen. Hur i? Ah, ett avancerat system av metalltråd och clips. Får ännu en gång nytta av mina tre år på KTH då jag lyckas ingenjöra fram hur man hänger upp en affisch. Vidare till ekonomicentrum (EC). Aldrig varit här förut. Ekonomer överallt. Sätter upp lite affischer. Drar snabbt som tusan vidare till LTH. Alla gamla affischer på LTH sitter fortfarande uppe. Suck. Drar förbi kåren och äter en macka innan det är dags för andra föreläsningen.

Affischering
Affischering

Ännu en eftermiddag i inskrivningen. Lägger fram min teori om att Veberöd inte existerar för min inskrivningspartner. På klassiskt Varan-TV-manér noterar jag skarpsinnigt att jag varken har varit där eller känner någon som varit där eller ens känner någon som känner någon som varit där. Skyltarna till Veberöd är helt enkelt uppsatta i en enorm cirkel runt staden. En väg utan mål. Min fulländade slutsats är att det är en komplott av skyltförsäljarföretagen. Hon avbryter mig genom att påpeka att hon bodde där tills för några veckor sedan.

Ännu en Upright-utbildning, denna gången en nationsintern sådan. Tätt följt av ett PR-möte med notarien och min kollega. Storslagna planer. Mycket bra.

Kommer hem. Lukas lyssnar på irländsk folkmusik och reciterar barnböcker. Jag går och lägger mig.

Facebook Comments

You may also like

En minnesvärd, och lugn karneval

Karnevalsledningen vittnar om en lugn helg och berättar