Insyltad överallt eller jag brukade plugga eller inte student, men

Insyltad överallt eller jag brukade plugga eller inte student, men

- in Insyltad överallt
Kommentarer inaktiverade för Insyltad överallt eller jag brukade plugga eller inte student, men

Efter påtryckningar från redaktionen släpper jag dagarna nu, tror alla fattar hur bloggen funkar.

Direkt till AF-borgen efter föreläsningen. Dags för ett nytt möte angående Studio AF med presidiet och Radio-Lina. En del av vår äskning har godkänts av styrelsen. Vi får ett kontor på borgen och lite pengar att köpa teknik för. Inte lika mycket som vi ville, men å andra sidan får vi låna utrustning av AF. Hetsiga diskussioner om framtiden och budget. Vi har planerat ett samarbete med Lundagård, men nu visar det sig att vi kanske måste ta betalt.

Delar av AF:s presidium
Delar av AF:s presidium

Jag och Lukas tar halvtrappan upp till tidningsredaktionen. Egentligen ska jag ha möte om den här bloggen, men vi kan inte hjälpa att släppa de dåliga nyheterna direkt. Projektet svävar i osäkerhet. Får se vad som händer.

Min blogg behöver ett namn. Virve föreslår ”Tobbe i nätet”. Alla stönar. Vi bollar lite namnförslag. Ingen succé direkt. Casper tycker att jag borde skriva längre meningar. Man måste ju begränsa sig på något sätt. Går ner till Klädkammaren och hänger med Malin. Hon är min efterträdare som klädkammarförman. Hon är cool som vanligt. Däremot har hon glömt att skaffa en växelkassa. Jag orerar över utskottets förfall sedan mina glansdagar som förman.

Virve på Lundagård
Virve på Lundagård

Efteråt är det dags för onsdagspub på nationen igen. Efter en burgare och några öl hettar bloggnamnsdiskussionen till igen. Lukas bidrar med det vi tror är vinnaren: ”Jag brukade plugga”. Jag ser att Virve sitter vid ett bord bredvid och bestämmer mig för att presentera förslaget. Hon är inte road. ”Men du pluggar ju fortfarande?!”. ”Ja, men det här är ju det jag gör efter pluggandet”. Fasen. Måste komma på något nytt. Rickard dimper ned i fåtöljen bredvid. ”Va?! Har ni pratat om det här utan mig?! Insyltad överallt!”. Det fastnar på en gång. Till och med Virve verkar tycka att det är okej. Plus att bilden av att någon har hällt en burk sylt över mig känns extremt lockande. Jag får bli insyltad överallt.

Onsdagspub på Blekingska
Onsdagspub på Blekingska

Facebook Comments

You may also like

En minnesvärd, och lugn karneval

Karnevalsledningen vittnar om en lugn helg och berättar