Tillbaka i Skåne

- in Nyheter

Har precis lagt mig i sängen (min egna säng!!!) och ämnar ej bli långvarig här. Är så trött att jag på tåget ner i kanske fyra sekunder inte kunde komma på vad min mamma heter i efternamn (inte samma som mig men ÄNDÅ), och var tvungen att lyssna på Pass that dutch med Missy Elliott på extremt hög volym och lajva Mean girls för att orka gå från Triangeln hem. När man leker att man är Lindsay Lohan med kajal som går genom en high school-korridor i slow motion orkar man allt.

Bokmässan har verkligen sugit musten ur en. Dels mentalt, också känslomässigt, plus psykiskt. Dessutom har man gått otroligt mycket, och har man inte gått har man typ hängt vid något sånt ”stå-bord” i armbågshöjd och låtsats bläddra i nån broschyr för att undvika att bli tilltalad. Skoja som att någon tilltalat mig över huvud taget.
Både jag och Marcus Bornlid måste alltså till samtligas stora förtret sova lite innan vi återger alla ÄVENTYR från vår sista dag på mässan. Hur ska jag kunna somna ovetandes! ropar du rakt ut i din ensamhet hemma på kammaren denna lördagsnatt och det har jag tyvärr inget svar på men jag kan säga så mycket som att vi kommer berätta massa skojigheter t.ex. vad Alex & Sigge sa på Expressen-scenen och varför jag har ett nytt smeknamn som lyder Den snälla stenen. Marcus kommer också publicera en mycket exklusiv intervju med en mycket mäktig och häftig och spännande människa. Låter det för bra för att vara sant? Eller låter det kanske ganska rimligt och helt okej exalterande? Oavsett så är det vad morgondagen kommer bjuda på, godnatt, hejdå.

/Julia