Bildspel: ARKAD 2016

Bildspel: ARKAD 2016

- in LTH, Nyheter
Kommentarer inaktiverade för Bildspel: ARKAD 2016
Foto: Christina Zhou.

Den 16-17 november anordnades ARKAD, Teknologkårens arbetsmarknadsmässa, för 40:e året i rad.

Årets upplaga hade ett utbud på 153 företag och organisationer och studenter på LTH kunde under mässans två dagar mingla bland potentiella framtida arbetsgivare. Utöver de två mässdagarna fanns det även möjlighet att gå på evenemangen som ARKAD arrangerade dagarna innan mässans invigning, bland annat lunchföreläsningar med kroppsspråkexperten Mark Bowden, författaren Henrik Fexeus och kvällsträning med träningskonsulten Sabina Dufberg.

img_5340-massaimg_5352-massaimg_5371-massa

 

ARKADs första dag avslutades med en gasque i Sparkbanken Skåne Arena. Vilket var första gången någonsin som en studentsittning hölls i arenan. Temat för gasquen var “filmgala” och gästerna möttes redan vid ingången av en röd mattan och toner från filmmusik som framfördes av Malmö Brassband.

ARKADs sittning bjöd på god mat, glamour och underhållning . Men också ett tillfälle för mingel med företagsrepresentanterna på mässan under mer avslappnade förhållanden. Gasquen avslutades på topp med en dansföreställning som övergick till en ljus- och fyrverkerishow av Lundapyrot och teknikbolaget MBN innan det var dags för eftersläpp med dansgolv och karaoke.

img_5647-gasque img_5658-gaasque img_5662-gasque img_5678-malmodrumarchingband img_5681 img_5756-sofiesanglar img_5760-boelspexarna img_5764 img_5795 img_5804 img_5825-linnealidbergjazz img_5833 img_5854

 

Facebook Comments

You may also like

Olika vinklar på renlighet

Forskare från två olika institutioner möts för att