Redaktörer

Felicia Green

Felicia är ansvarig utgivare och redaktör för Lundagård. Felicia är uppvuxen i Malmö och har en magisterexamen i journalistik från Göteborgs universitet. Hon har arbetat som reporter på Trelleborgs Allehanda och Borås Tidning. Felicia har även varit reporter vid studenttidningen Götheborgske Spionen och gjort praktik på tidningen Lundagård. I Lund har hon tidigare studerat danska och mediehistoria.

Telefon: 076–133 40 20
Mejladress: felicia.green@lundagard.se

Simon Appelqvist

Simon är redaktör på Lundagård och har tidigare varit reporter, krönikör och medlem i Lundagårdsredaktionen. Han har studerat medie- och kommunikationsvetenskap och statsvetenskap vid Lunds universitet. Simon kommer från Falkenberg och har tidigare även studerat scenproduktion vid Malmö högskola.

Telefon:076–134 40 20
Mejladress
: simon.appelqvist@lundagard.se

Lisa Bergenfelz

Lisa Bergenfelz är webbredaktör för Lundagård. Lisa kommer från Lund och har en masterexamen i New Media and Digital Culture från Universiteit van Amsterdam. Hon har tidigare arbetat som kommunikatör för FN:s projektorganisation UNOPS och studerat svenska vid Lunds universitet. Tidigare har Lisa varit reporter och producent på Göteborgs Studentradio K103.

Telefon: 072–744 40 20
Mejladress: lisa.bergenfelz@lundagard.se